Despre noi

Călătorești pentru câteva zile de relaxare la mare sau îți petreci întreg concediul pe litoralul Mării Negre și nu știi unde să te cazezi în Mamaia?

CazareMamaia.ro te ajută în căutarea celor mai bune oferte de cazare, care să acopere fiecare nevoie. Punem la dispoziția ta cele mai importante unități și ofertele de cazare din Mamaia de la diverse hoteluri, pensiuni, vile și unități în regim hotelier sau cazare lângă Mamaia , începând cu cea standard și ajungând până la cea mai pretențioasă.

Site-ul CazareMamaia.ro a fost creat pentru a prezenta fiecărui turist ofertele de cazare existente pe piața stațiunii Mamaia și a oferi acestuia diversitate și transparență la nivel de prețuri, facilități și opțiuni. 

Mai mult decât atât, pe website-ul nostru vei găsi descrierea aferentă fiecărei unități de cazare, atât în ceea ce privește utilitățile, cât și referitor la localizarea exactă pe harta stațiunii Mamaia. Tarifele, pozele și datele de contact sunt actualizate constant, iar ofertele speciale vă pun la dispoziție alte variante de cazare în oraș și împrejurimi.

Suntem alături de tine prin:

  • căutare rapidă după zona de interes, cu localizare exactă pe harta
  • prezentare a celor mai importante unități de cazare din Mamaia
  • informații ușor accesibile, precum și puncte majore de referință
  • rezervare online direct la proprietari
  • turism în Mamaia , cu poze și detalii
  • obiective de interes
  • un blog care îți oferă informații cu privire la evenimente și alte lucruri relevante pentru Mamaia

Pentru a ajunge mai ușor la unitatea de cazare dorită, venim în ajutorul tău cu un sistem de căutare avansată după preț, tip, număr de stele și zone.

Dintre cele mai importante zone din Mamaia am selectat cazare: centrul stațiunii, cazare Mamaia Nord, cazare Mamaia Sat, sau cazare la intrarea din Constanța și ieșirea spre Năvodari.